ת"א
בית משפט השלום ראשון לציון
|
42274-05-13
13/09/2013
|
בפני השופט:
ד"ר איריס סורוקר
|
- נגד - |
התובע:
סילביה מגל
|
הנתבע:
1. התחלות כנסים ואירועים בע"מ 2. כלל חברה לביטוח בע"מ
|
|
החלטה
בהמשך להחלטתי מיום 11.9.2013 ונוכח הפער בין חוות הדעת שהגישו הצדדים, אני ממנה בזאת את ד"ר ערן ממן כמומחה מטעם בית המשפט בתחום האורטופדיה. פרטי המומחה: רחוב שטרית 6 הדר יוסף, תל אביב; טלפון 03-6482333; פקס 03-6482337.
המומחה יבדוק את התובעת בתוך 30 ימים מהיום, ויחווה דעתו בשאלת הנכות הנטענת בחוות הדעת מטעם התביעה בעקבות התאונה מיום 14.7.2011. מומחה יגיש חוות דעתו תוך 45 ימים לצדדים ולביהמ"ש.
המומחה רשאי בכל עת לבקש מבית המשפט הוראות לענין מילוי תפקידו, ככל שיתעורר צורך בכך.
התובעת תשתף פעולה בבדיקתה ע"י המומחה. הצדדים ימסרו למומחה כל חומר רפואי שבידיהם, לרבות חוות הדעת שהוגשו לתיק ביהמ"ש (חוו"ד של ד"ר יוסף אלברט מטעם התובעת; חוו"ד של ד"ר גד ביאליק מטעם הנתבעים). המומחה יציין בחוות דעתו אלו מסמכים היו בפניו לצורך חוות דעתו.
בשכ"ט המומחה ישאו הצדדים (התובעת והנתבעים) בשלב זה, בחלקים שווים.
מובהר כי אין מדובר במומחה מכריע.
הצדדים יהיו רשאים להפנות למומחה שאלות הבהרה בתוך 15 ימים מיום קבלת חוות דעתו של המומחה, והמומחה מתבקש להשיב בתוך 15 יום נוספים.
הצדדים יגישו תחשיבי נזק לאחר קבלת חוות הדעת של מומחה ביהמ"ש באופן הבא:
התובעת – עד 30 ימים לפני מועד הדיון;
הנתבעים – עד 7 ימים לפני מועד הדיון.
ימי פגרה - במנין.
למען הסדר הטוב, המומחה יודיע לבית המשפט בתוך 7 ימים מקבלת החלטה זו אם קיימת מניעה כלשהי מבחינתו לחוות את דעתו כאמור; בהיעדר הודעה במועד יראוהו כמסכים ליטול על עצמו את התפקיד, וביהמ"ש מודה לו מראש על סיועו.
המזכירות תעקב אחר קבלת חוו"ד מומחה בימ"ש ותחשיבי הנזק.
הדיון שקבוע ביום 15.12.2013 מבוטל בשל הצורך בקבלת חוות דעת מומחה בימ"ש ותחשיבי נזק. הצדדים מוזמנים בזאת לדיון ביום 29.1.2014 בשעה 10:00.
המזכירות תמציא לצדדים עותק מהחלטתי זו לב"כ הצדדים ולמומחה.
ניתנה היום, ט' תשרי תשע"ד, 13 ספטמבר 2013, בלשכתי, בהעדר הצדדים.